The 5-Second Trick For istanbul petek tamiri

Wiki Article

Petek temizliği yapıldıktan sonra peteklerinizden çıkan birikmiş kirlerin tahliye edilmesinden sonra eski ısıtma sistemine tekrar dönülecektir. Petek temizliği yapımı olarak öngörülen ve tavsiye edilen zaman dilimi ise yaz ve kış aylarına girerken yaptırılmasıdır.

Sizlere hizmet vermek için daima hazırız. Son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimiz sayesinde arızalarınızı kısa sürede gideriyoruz.

Kombide mevcut olan parçalardaki problemi anlayıp gerekli yedek parça ile değişimini sağlayabilir veya mevcut arızalı parçayı onarabilirler.

Bu peteklerin su geçiş aralıkları daha dar olduğu için tıkanma riski daha fazladır. Firmamız her 3 yılda bir aksatılmadan alüminyum petek temizleme işleminin yapılmasının uygun olacağına karar verir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our newest functions. Learn more

Kombi ile ilgili tamir hizmet veren ve sorunu tespit eden kişiler kombi teknisyeni olarak da anılmaktadır. Kombi teknisyeni de kaynağını bilmediğiniz doğalgaz, su ısıtma gibi sorunları çözme konusunda uzman kişilerdir.

Bunun yanında sadece kombi bakımı yaptırmak ama petek ve kombi tesisatını temizletmemek doğru değildir. Periyodik bakımların haricinde...

Umarım bu blogum faydalı olmuştur. Sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak diğer arkadaşlarımızında yararlanmasını sağlayabilirsiniz.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Kombi Bakım ve Onarım Beklenmedik arızalarla karşılaşmamak ve enerji tasarrufu sağlamak için yıllık kombi bakımı yaptırmanı öneriyoruz.

You are utilizing a browser that won't supported by Facebook, so we have redirected you to definitely a simpler Model to give you the best encounter.

Petek temizliği,kombi ve klima arıza montajlarinizda en hızlı ve güvenilir biçimde sizlerin yanınızdayız.

Ancak bu kadar uğraşmaya ve yüksek maliyete gerek yok peteğin yenisini almak daha mantıklı ancak fiyat uygunsa veya ufak bir delik petek yeni istanbul petek tamiri diyorsanız tamir ettirmenizi öneririz. Bazen sağlam petekler delinmiş olabiliyor böyle bir durum ile karşılaştığınızda kesinlikle peteği söküp atmayınız.

Report this wiki page